Константин Ёпрст - Par mainstream

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 5., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:51 - Par mainstream
Daži patmīlības histērijā ņemas ap savu žurnālu dzēšanu. Suicidālie fluīdi gaisā plīvo, mani hormoni arī uzvirmoja. Kopā ar visādu domu par jauno projektu domāšanu, sāku šķību aci skatīties arī uz savu superduperhipertripermega portālu - MoralPain. Vai tagad tas ir tāds, kādu es to pirms diviem gadiem esmu iedomājies? Vai kontents mani apmierina? Vai vispār ir vērts to uzturēt?

Ja es izlemšu tomēr par viņa palikšanu, tad vai man vajag šķirot kontentu, kurš tur ir jāliek? Tāpat jau tur diezgan maz, kas publicējas. Vēl mazak ir tiešām vērtīgu darbu. Pēdējā laikā papriecāja sirdi pēdējais darbs, bet tas, diemžēl, ir retums. Ja es gaidīšu šāda tipa debessmannu, saits stāvēs pārsvarā tukšs.

Nākamais moments ir, varbūt tomēr uztaisīt beidzot to, par ko tika runāts vienā no pēdējām MP tikšanām - respektīvi uztaisīt smuki noformētu PDF'u ar MP labākajiem un raksturīgākajiem darbiem. Izlemt par saturu vienpersoniski neuzskatu par īsti godīgu. Likt tikai to, kas atzīmēts menstruāli sarkanajā krāsā arī nav īsti tas. Vajag kandidatūras - kādus darbus tauta gribētu redzēt tajā apkopojumā (ja, protams, vispār pēc šāda apkopojuma tauta kāro).

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]x_f
Date:5. Jūlijs 2004 - 14:11
(Link)
rrokas nosst!
par pdf atbalstu. bet eliminēt MP? dulls esi? :)
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:5. Jūlijs 2004 - 14:22
(Link)
Uzmanīgi izlasi, jā?
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:5. Jūlijs 2004 - 15:15
(Link)
Moralpain projekts man visnotaļ patīk, jau kādu laiciņu aktīvi nodarbojos ar tā lasīšanu, bet tikai nesen saņēmos lai pats kaut ko aizsūtītu publicēšanai.
Man īstenībā liels prieks, ka par šo manu darbu saņēmu tik daudz jauku vārdu. Bet nu diemžēl jāatzīst, ka šis ir mans pats pirmais stāstiņš, kuru es sarakstīju aptuveni gadu atpakaļ un kopš tā brīža neko labāku neesmu sarakstījis.
Par to pdf tas būtu tīri interesatni, tā sakot The best of MP.
[User Picture]
From:[info]kruts
Date:5. Jūlijs 2004 - 15:35
(Link)
un jā, ja Tu man nekodīsi (neatgādināsi), es nesaņemšos pabeigt vienu iesāktu darbu (kas visticamāk gan būs pliekans, bet tomēr)
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:5. Jūlijs 2004 - 15:43

(Link)
[iegraužas kruts krūtī]
From:[info]elfz
Date:5. Jūlijs 2004 - 19:08
(Link)
Hmm, pēc manas dzīves novērojumiem, labākais rezultāts tomēr ir ja saturs tiek izlemts vienpersoniski (nu labi, var gadīties divpersonisks kompromiss, bet ar gariem zobiem).

Līdzko sākas demokrātija un tautas balss, tad vari klusiņām nolīst malā, sist galvu pa galdu un murmināt "I see dumb people". 1000 lemmings can be wrong.
Ja izdodas izveidot harizmātisku līdera tēlu, tad var to mēģināt izvirzīt kā kvalitātes zīmi, veidojot pasākumu pēc savas vīzijas; ja ļauj vaļu demokrātijai, tad procesiem ir tieksme strauji pārāugt marazmā (negatīvajā nozīmē), par kuru pēc kāda laika ir interese tikai negatīvajiem marazmātiķiem.

Manas divas kapeikas.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2004 - 17:06
(Link)
ja gribi redzet majaslapu tadu ka esi iedomajies tu tad izlemshanu par saturu ari vajag uznjemties pasham. taadus ziedus kaa "seene" kur apvienota doma ar literaaro ieguldiijumu var sagaidit biezhaak bet vajag nedaudz pamainiit MP projekta PRu, savadak idioti kas dirsiis dirshanas peec tikai paliks kur tagad ir.

keep it real
navigais izcirtejs
From:(Anonymous)
Date:8. Jūlijs 2004 - 11:22
(Link)
Iekš tā PDFa obligāti vajag ielikt Huerhulio un Džuzepe! Kā arī kādu stāstu par Vinniju un Svinzu.

sfinXters

> Go to Top
Sviesta Ciba