Константин Ёпрст - [nervozi triic]

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 23., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:40 - [nervozi triic]
Nevaru saprast britu neiecietiibu pret jauktu uudeni. Tb karstu uudeni sajauktu ar aukstu. Es varu pienjemt to tikai kaa tradiiciju. Visi tie... atsevishkjie kraani un korkji izlietnee... Bet...
Bet nebija gala manam priekam, kad virtuvee ieraudziiju beidzot normaalu maisiitaaju. Alleluija, nodomaaju es. Bet nebija gala arii manam saruuginaajumam, kad es palietoju to kraanu.
Maisiitaaja uzbuuvi, cerams, saprot visi? Karstais uudens sajaucas ar aukstu kraana saakumaa. Un tad pluust pa caurumu aaraa jau ar vajadziigu temperatuuru. Bet shitas kraans bija vienkaarshi fenomenaals. Uudens pluust pa kraanu atsevishkji liidz pashaam beigaam. Un respektiivi viena struuklaka izpluust no vienas puses karsta, no otras - auksta.
Sho momentu es uztveru nekaa citaadi kaa tikai izsmieklu. Njirgaashanos par nabaga mezhoni.

Atvainojiet par raustiitu valodu - esmu shokaa.

(9 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:23. Septembris 2004 - 12:31
(Link)
Paskatoties nedaudz uz šo situāciju no citas puses tas ir progress. No parastā sajaukšanās ūdensmaisītāja - kloākas, šie ūdensmaisītāji ir attīstījušies līdz normālai div atveru stadijai, tādējādi pielīdzinājušies mūsdienu zīdītājiem
[User Picture]
From:[info]misame
Date:23. Septembris 2004 - 13:03
(Link)
uahghhaaa b!ja
/me bija diezg shokeets, kad satiku uk to marasmu... bet nu Tevis aprakstiitais variants ir vienkaarshi e-733t!

sajauceejs = maisiitaajs latviski, ja nekljuudos
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:23. Septembris 2004 - 15:12
(Link)
Paldies, atguvos nedaudz no shoka un izlaboju. Bet sekas tik un taa bija juutamas. Parkaa gandriiz nenobraucu ar richuku zosi un uz ielas nepatraapiijos zem mashiinas.
Ir aizdoma, ka ar satiksmi vinji arii kautko ir izdariijushi - visi brauc pa nepareizo pusi. Jociigi. Riit izpeetiishu situaaciju un meegjinaashu vest aborigeenus pie praata.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:23. Septembris 2004 - 21:27
(Link)
uff jaa anglju kraani riktiigi kraaninji, sodiiba! laikam domaats saliet uudeni izlietnee un tad njemties pa staavoshu uudeni kaa mazaa vanninjaa - pretiigi.
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:23. Septembris 2004 - 21:31
(Link)
Vispaar briti deklaree, ka nemazgaajoties tekoshaa uudenii. Dushu arii uztver kaa kautko diivainu. Iisti dzhenteljmenji, redz, vannojoties...
[User Picture]
From:[info]traviata
Date:23. Septembris 2004 - 21:39
(Link)
bet leedijas?... kaa Napaleona laikos - smako un gaida daargo?
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:24. Septembris 2004 - 10:15
(Link)
Par leedijaam neesmu intereseejies pagaidaam. Vecajaa Anglijaa vinjas visas ir paarsvaraa vecas. Bet taas nedaudzaas jaunaas saliidzinaajumaa ar Londonas krokodiiliem ir saliidzinoshi smukas... bet neesmu ostiijis veel, taa kaa nevaru pateikt, kaa vinjas mazgaajas. Aceros tikai Napoleona laiku stereotipu par galma daamaam, ka vinjas churaa staavus aiz Versaljas pils gaitenju aizkariem.
[User Picture]
From:[info]traviata
Date:24. Septembris 2004 - 19:02
(Link)
/me savtiigu intereshu vadiita uzjautaa, kaa tur ar noshu veikaliem? varbuut kaac var taadu ieraadiit...un veel iebakstiit kur ir jazz nodalja....[ceriiga nopuuta]
[User Picture]
From:[info]joprst
Date:24. Septembris 2004 - 19:34

[saberzee rokjeles un norij savtiigu siekalu]

(Link)
Mejbii mejbii... bejbii...

> Go to Top
Sviesta Ciba